تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی خرداد امسال ۳۳ درصد کم شد
تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی در خرداد امسال به ۴۲.۶ درصد رسید که نسبت به میانگین ۱۲ ماه گذشته ۳۳ درصد کمتر است. به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، گزارش مرکز آمار نشان می دهد با تخلیه اثر حذف ارز ۴۲۰۰ در محاسبات تورمی تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی در خردادماه امسال به ۴۲.۶ درصد رسید که نسبت به میانگین ۱۲ ماه گذشته ۳۳ درصد کمتر شده که در یک دهه اخیر بی نظیر است. تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی در خرداد امسال نسبت به ماه قبل از آن هم اردیبهشت امسال با ۷۶.۱ درصد بالغ بر...