• ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
045sdf4sdf
  • خانه
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان روزنامه
  • عکس
  • فیلم
  • خانه
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان روزنامه
  • عکس
  • فیلم
جستجو

صدور هشدار هواشناسی در کشور/ هلال احمر به حالت آماده باش درآمد

  • شناسه خبر: 1386
  • تاریخ و زمان ارسال: 26 آذر 1404 ساعت 8:07
  • بازدید : 113
  • نویسنده: ابراهیم غلامی


به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، در پی هشدارهای سازمان هواشناسی کشور نسبت به فعالیت یک سامانه بارشی فعال و تقویت‌شونده، که احتمال بارش‌های شدید، آب‌گرفتگی معابر، طغیان رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها را در برخی استان‌های کشور به همراه دارد، نگرانی‌ها درباره بروز حوادث طبیعی افزایش یافته است. این شرایط جوی ناپایدار که از سوی کارشناسان هواشناسی به‌عنوان یک وضعیت پرخطر ارزیابی شده، موجب شده است تا دستگاه‌های مسئول و امدادی کشور در حالت آماده‌باش قرار گیرند و اقدامات پیشگیرانه و عملیاتی خود را تشدید کنند.

در این میان، جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان مهم‌ترین دستگاه امدادرسان در حوادث طبیعی، با توجه به تجربه‌های پیشین در مواجهه با سیل و بحران‌های مشابه، تمهیدات ویژه‌ای را برای مدیریت شرایط احتمالی در دستور کار قرار داده است. افزایش سطح آمادگی پایگاه‌های امداد و نجات، ساماندهی نیروهای عملیاتی و هماهنگی با سایر دستگاه‌های مسئول از جمله اقداماتی است که در آستانه ورود این سامانه بارشی انجام شده است.

در همین راستا، خبرنگار خبرگزاری مهر با مجتبی خالدی سخنگوی جمعیت هلال‌احمر گفت‌وگویی انجام داده است تا آخرین وضعیت آمادگی نیروهای امدادی، تعداد نیروهای عملیاتی در استان‌های در معرض خطر و همچنین احتمال کمبود نیروی انسانی در صورت گسترش حوادث بررسی شود.

آمادگی ۱۰۰ درصدی برای بارش‌های شدید؛ مردم از سفر غیرضروری خودداری کنند

مجتبی خالدی، سخنگوی جمعیت هلال‌احمر، با اشاره به هشدار سازمان هواشناسی درباره بارندگی‌های شدید در استان‌های جنوبی کشور، از آمادگی کامل نیروهای این نهاد برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

وی گفت: با توجه به هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر بارندگی در استان‌های جنوبی، بلافاصله ابلاغیه‌ای توسط آقای کولیوند به تمامی مدیران عامل استان‌های درگیر و همچنین استان‌هایی که به عنوان پشتیبان خدمات خواهند داد، صادر شد. علاوه بر این، نمایندگانی از ستاد مرکزی جمعیت هلال‌احمر به هر یک از این استان‌ها اعزام شدند تا مدیریت عملیات امدادی در کنار مدیران عامل استان‌ها انجام شود.

خالدی با اشاره به اقدامات عملیاتی جمعیت هلال‌احمر افزود: تا این لحظه، ۳۰ دستگاه خودرو که در برف گرفتار شده بودند توسط همکاران ما نجات پیدا کرده و ۱۱۰ نفر از خدمات جمعیت هلال‌احمر بهره‌مند شده‌اند. ارتباط ما با مدیران عامل و معاونین امداد جمعیت هلال‌احمر در سراسر کشور از طریق ویدئوکنفرانس و به صورت آنلاین برقرار است و توصیه‌های لازم به آن‌ها ارائه شده است.

وی با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای امدادی گفت: آمادگی جمعیت هلال‌احمر صد درصد است و از همه مردم درخواست داریم به هشدارهای صادره توجه کنند. به‌ویژه استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان و فارس که در وضعیت هشدار قرمز قرار دارند، از تردد و سفرهای غیرضروری خودداری کنند. در صورت بروز هرگونه حادثه، شهروندان می‌توانند با شماره ۱۱۲ تماس بگیرند. همچنین در عبور از مسیرهایی که دارای گردنه‌های برف‌گیر هستند، همراه داشتن تجهیزات زمستانی ضروری است.

خالدی به گروه‌های خاصی که نیازمند توجه ویژه هستند نیز اشاره کرد: رانندگان حمل‌ونقل عمومی، به‌ویژه رانندگان اتوبوس‌ها باید نهایت دقت را داشته باشند. متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته واژگونی یک اتوبوس رخ داد که منجر به تعدادی فوت شد. این موضوع اهمیت رعایت نکات ایمنی و سرعت مطمئنه را بیش از پیش نشان می‌دهد. سرعت مطمئنه تنها به میزان تعیین شده در جاده محدود نمی‌شود و باید مهارت راننده، لغزندگی جاده و شرایط محیطی نیز در نظر گرفته شود.

سخنگوی هلال‌احمر تأکید کرد: شماره ۱۱۲ جمعیت هلال‌احمر به صورت ۲۴ ساعته آماده دریافت درخواست‌ها و اطلاعات مردم است و در کمترین زمان ممکن خدمات امدادی ارائه خواهد شد.

آمادگی کامل برای اسکان اضطراری و توزیع اقلام ۷۲ ساعته

خالدی از آمادگی کامل این نهاد برای ارائه خدمات اسکان اضطراری و توزیع اقلام ۷۲ ساعته به مردم در شرایط بارش‌های شدید و حوادث احتمالی خبر داد.

وی اعلام کرد: بحث اسکان اضطراری به تمام مدیران عامل استان‌ها اعلام شده و دستورالعمل‌های ویژه‌ای ارائه شده است. اول اینکه، محل‌های مناسب برای اسکان اضطراری شناسایی شوند و برنامه‌ریزی لازم برای عملیاتی شدن این مراکز انجام شود. در ویدئوکنفرانس‌های اخیر بسیاری از استان‌ها اعلام کردند که در شهرها و شهرستان‌ها مراکز اسکان اضطراری شناسایی شده و آماده ایجاد اردوگاه اضطراری هستند.

خالدی در ادامه افزود: نکته دوم مربوط به توزیع اقلام اضطراری ۷۲ ساعته است. با توجه به دستور آقای دکتر کولیوند و تجهیز انبارهای امدادی از دو ماه گذشته، آمادگی کامل برای ارائه خدمات به مردم عزیزمان وجود دارد. این اقلام شامل تمامی نیازهای ضروری در شرایط بحرانی است و می‌تواند در مواقع اضطراری به سرعت در اختیار هموطنان قرار گیرد.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر تأکید کرد: خواهشم از مردم عزیز این است که در صورت نیاز به خدمات اسکان اضطراری و اقلام ضروری حتماً با شماره ۱۱۲ تماس بگیرند. همکاران ما هماهنگی کامل دارند و آماده ارائه خدمات به مردم در کوتاه‌ترین زمان ممکن هستند.

آمادگی ۶ هزار نیروی عملیاتی و ۷۰ هزار داوطلب برای خدمات امدادی

این مقام مسئول از آمادگی کامل نیروهای عملیاتی و داوطلبان این نهاد برای ارائه خدمات امدادی در پی بارش‌های شدید و حوادث احتمالی خبر داد.

وی در این زمینه اعلام کرد: خوشبختانه در هر شیفت کاری، نزدیک به ۶ هزار نفر از همکاران ما آماده ارائه خدمات به مردم هستند و تاکنون این ظرفیت به صورت کامل در حال بهره‌برداری است. علاوه بر این، با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای داوطلبین سازمان امداد و نجات، آمادگی فراخوان تا ۷۰ هزار نفر نیز وجود دارد. تا این لحظه نیاز به فراخوان این تعداد نیرو نبوده، اما این ظرفیت و آمادگی به صورت کامل وجود دارد.

خالدی با تأکید بر توانمندی و برنامه‌ریزی گسترده جمعیت هلال‌احمر افزود: این آمادگی به ما اطمینان می‌دهد که در صورت تشدید حوادث و بارش‌های شدید، خدمات امدادی به سرعت و با کیفیت کامل به هموطنان ارائه خواهد شد.

 


مطالب مرتبط

فرزین اتاقش را به همتی تحویل داد / پای رئیس جدید به ساختمان میرداماد رسید + عکس

توضیحات مهم وزیر راه و شهرسازی درباره مسکن استیجاری/ ۱۰ هزار واحد ساخته می‌شود/ منابع این طرح از دارایی‌های خود وزارت راه و شهرسازی تأمین می‌شود+ فیلم

اظهارات مهم مهاجرانی درباره میزان افزایش حقوق کارکنان در سال 1405

همتی رسما رئیس بانک مرکزی شد/ سه محور برنامه های رییس جدید بانک مرکزی

واکنش روسیه به اظهارات ضدایرانی نتانیاهو؛ اشتباهتان را تکرار نکنید/ دیپلماسی تنها مسیر درست درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران است

راه شهید سلیمانی، راه پیروزی بر استکبار را روشن می‌کند/ رژیم صهیونیستی روز به‌ روز در جهان منفورتر می‌شود

دستگیری اعضای یک تیم تروریستی در سراوان+ جزئیات

روایت اسحاق جهانگیری درباره پایبندی رهبر انقلاب به نظر تخصصی و کارشناسی

لغو پاسخ

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • ویژه 10 دی 1404

    فرزین اتاقش را به همتی تحویل داد / پای رئیس جدید به ساختمان میرداماد رسید + عکس

  • ویژه 10 دی 1404

    توضیحات مهم وزیر راه و شهرسازی درباره مسکن استیجاری/ ۱۰ هزار واحد ساخته می‌شود/ منابع این طرح از دارایی‌های خود وزارت راه و شهرسازی تأمین می‌شود+ فیلم

  • ویژه 10 دی 1404

    اظهارات مهم مهاجرانی درباره میزان افزایش حقوق کارکنان در سال 1405

  • دیگر 10 دی 1404

    سقف تراکنش با رمز دوم ثابت تغییر کرد

  • سیاسی 10 دی 1404

    همتی رسما رئیس بانک مرکزی شد/ سه محور برنامه های رییس جدید بانک مرکزی

  • غير مصنف 10 دی 1404

    واکنش روسیه به اظهارات ضدایرانی نتانیاهو؛ اشتباهتان را تکرار نکنید/ دیپلماسی تنها مسیر درست درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران است

جدیدترین مطالب

  • فرزین اتاقش را به همتی تحویل داد / پای رئیس جدید به ساختمان میرداماد رسید + عکس
  • توضیحات مهم وزیر راه و شهرسازی درباره مسکن استیجاری/ ۱۰ هزار واحد ساخته می‌شود/ منابع این طرح از دارایی‌های خود وزارت راه و شهرسازی تأمین می‌شود+ فیلم
  • اظهارات مهم مهاجرانی درباره میزان افزایش حقوق کارکنان در سال 1405
  • سقف تراکنش با رمز دوم ثابت تغییر کرد
  • همتی رسما رئیس بانک مرکزی شد/ سه محور برنامه های رییس جدید بانک مرکزی
  • واکنش روسیه به اظهارات ضدایرانی نتانیاهو؛ اشتباهتان را تکرار نکنید/ دیپلماسی تنها مسیر درست درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران است
  • راه شهید سلیمانی، راه پیروزی بر استکبار را روشن می‌کند/ رژیم صهیونیستی روز به‌ روز در جهان منفورتر می‌شود

پربازدیدترین ها

  • بازدید: 139 ابررکود تولید خودروهای تجاری
  • بازدید: 138 جدیدترین آمار بانک مرکزی درباره بودجه خانوارها در سال ۱۴۰۳؛ درآمد خانوار شهری کفاف هزینه‌ها را نداد
  • بازدید: 135 اطلاعیه مهم سفارت آلمان در تهران درباره درخواست‌ ویزای شینگن
  • بازدید: 132 واکنش سخنگوی دولت به احتمال جنگ دوم اسرائیل با ایران/ نمی‌توان وقوع هیچ اتفاقی را منتفی دانست+ فیلم
  • بازدید: 132 محتوای جلسه محرمانه چه بود؟
  • بازدید: 132 هشدار روسیه به اسرائیل درباره تهدیداتش علیه ایران/ اشتباهات مهلکی را که در ژوئن ۲۰۲۵ مرتکب شدید، تکرار نکنید
  • بازدید: 126 عضو کمیسیون امنیت ملی درباره احتمال حمله مجدد اسرائیل؛ دستان ما روی ماشه است/ اگر می‌توانستند تاسیسات موشکی ما را بزنند، در همان ۱۲ روز می‌زدند +فیلم

دسترسی سریع

  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram