یک دقیقه سکوت در دربی برای عماد ۶ ساله
- شناسه خبر: 3145
- تاریخ و زمان ارسال: 30 شهریور 1398 ساعت 07:05
- بازدید : 37 بازدید
- نویسنده: Yousefzadeh
دربی پایتخت با یک دقیقه سکوت به احترام عماد، کودک ۶ سالهای که چند روز پیش در ورزشگاه آزادی بر اثر برق گرفتی جان خود را از دست داد برگزار می شود.
به گزارش نقش باران، دربی پایتخت با یک دقیقه سکوت به احترام عماد، کودک ۶ سالهای که چند روز پیش در بازی پرسپولیس و صنعت نفت بر اثر برق گرفتی جان خود را از دست داد برگزار می شود.
سرمربی استقلال در بازی فردا شیخ دیاباته و فرشید باقری را به دلیل مصدومیت و فرشید اسماعیلی و محمد بلبلی را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد و در خط حمله خود باید با نفراتی مانند مرتضی تبریزی، سجاد آقایی، مهدی قائدی و محسن کریمی به مصاف رقیب سنتی خود برود.
در آن سوی میدان نیز گابریل کالدرون آرژانتینی احتمال دارد کاپیتان اول خود یعنی سیدجلال حسینی را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشته باشد، ضمن این که کمال کامیابی نیا نیز به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه کتف همچنان مشغول تمرینات اختصاصی است و نمی تواند در دربی تیمش را همراهی کند.
گفتنی است دیدار تیمهای استقلال و پرسپولیس از ساعت ۱۶ فردا در ورزشگاه آزادی آغاز خواهد شد.