• ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
045sdf4sdf
  • خانه
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان روزنامه
  • عکس
  • فیلم
  • خانه
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان روزنامه
  • عکس
  • فیلم
جستجو

میزان اعتبار کالابرگ افزایش می‌یابد؟

  • شناسه خبر: 2140
  • تاریخ و زمان ارسال: 6 اسفند 1404 ساعت 17:57
  • بازدید : 125
  • نویسنده: ابراهیم غلامی


ایمان زنگنه, سخنگوی کارشناسی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون درباره احتمال افزایش اعتبار کالابرگ توضیحاتی ارائه کرد و گفت: در استفاده از اعتبار کالابرگ، آزادی انتخاب شهروندان مدنظر قرار گرفته است و عمل فروشگاه‌هایی که از عرضه لبنیات و محصولات لبنی به افرادی که با کالابرگ خرید می‌کنند، خودداری کنند تخلف محسوب می‌شود.

زنگنه در پاسخ به این پرسش که آیا برنامه‌ای برای افزایش تعداد اقلام کالابرگ وجود دارد، گفت: با توجه به اینکه اقلام مرتبط با کالابرگ می‌توانند تغییر کنند و دامنه شمولیت آنها افزایش یابد، در این مرحله با توجه به تفاهم‌نامه‌ای که میان وزارت تعاون و جهاد کشاورزی منعقد شده است، این امکان فراهم شده است.

وی افزود: با عنایت به مذاکراتی که با ۹۰۰۰ تعاونی روستایی صورت گرفته است، در این مرحله از ۱۵ اسفندماه اقلامی مثل خرما و پرتقال و سیب‌زمینی هم با اعتبار کالابرگ قابل خریداری است.

امکان بازنگری در میزان اعتبار کالابرگ وجود دارد

وی تأکید کرد: در صورت لزوم افزایش تعداد کالاها کارگروه ماده ۱۳ بررسی خواهد کرد و در نوبتهای بعد به اقلام سبد کالابرگ اضافه خواهد شد.

زنگنه در یک گفت‌وگوی رادیویی درباره احتمال افزایش اعتبار کالابرگ، ادامه داد: وزیر کار در صحبتی اعلام کردند که امکان اینکه میزان اعتبار تغییر پیدا کند وجود دارد و بستر قانونی‌اش فراهم است.

وی اضافه کرد: متناسب با افزایش قیمت‌ها، میزان اعتبار کالابرگ هم می‌تواند به‌صورت متناسب افزایش یابد و در مقاطعی بازنگری در میزان اعتبار کالابرگ اتفاق بیفتد، تصمیم‌گیری در این خصوص در کارگروه مربوطه اخذ می‌شود.

احتمال افزایش اعتبار کالابرگ در فصل بهار

سخنگوی کارشناسی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون در ادامه درباره زمان افزایش اعتبار کالابرگ اظهار کرد: تصویب‌نامه مورخ ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ هیئت وزیران تصریح دارد که این طرح در راستای حفظ قدرت خرید مصرف‌کننده نهایی است. افزایش هزینه ناشی از تغییر قیمت اقلام سبد کالاهای موضوع این آیین‌نامه به‌صورت فصلی ارزیابی و از محل منابع موجود در حساب پشتیبان از طریق افزایش اعتبار کالابرگ جبران خواهد شد.

زنگنه از احتمال اینکه در فصل بهار اعتبار کالابرگ افزایش یابد خبر داد و گفت: وزارت تعاون این پیشنهاد را ارائه خواهد داد.

رعایت آزادی انتخاب شهروندان در استفاده از اعتبار کالابرگ

وی در پاسخ به این پرسش “آیا می‌توان به‌جای شارژ اعتبار کالابرگ، هر ماه کالابرگ یک قلم کالا را اعلام کرد؟” تأکید کرد: خواسته هموطنان این بود که آزادی انتخاب داشته باشند.

به‌گفته وی، جمع‌بندی شد که به‌جای آنکه مختص یک قلم کالا باشد، اعتبار کالابرگ قابلیت این را داشته باشد که هموطنان هر قلم کالایی را که به‌صلاحدید خودشان فکر می‌کنند اولویت دارد، انتخاب کنند.

خودداری فروشگاه‌ها از عرضه لبنیات تخلف است

زنگنه همچنین درباره خودداری برخی خرده‌فروشی‌ها از ارائه لبنیات گفت: ماست کم‌چرب و پنیر جزو اقلام کالابرگ محسوب می‌شود.

وی تأکید کرد: اگر این محصول داخل فروشگاه باشد، نباید برای فروشنده تفاوتی کند که کالا را به خریدار نقدی عرضه می‌کند یا به خریدار کالابرگ.

وی این اقدام فروشندگان را تخلف دانست و به شهروندان توصیه کرد از چنین فروشگاه‌هایی خرید نکنند و از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سکوهای اینترنتی خرید کنند که دامنه انتخاب گسترده‌تری دارند.

 


مطالب مرتبط

روایت آکسیوس از تخلیه سفارت در سرزمین‌های اشغالی/ تنش ایران و آمریکا به نقطه جوش رسید؟

امضایی که به خاطر کتک خوردن یک خدمتکار تغییر کرد!

آرایش نظامی آمریکا همزمان با مذاکرات | فاصله تهران – واشنگتن در محورهای اختلافی کم شد؟

پشت‌پرده شروط جدید واردات خودروهای کارکرده‌ها

هدف از اتصال کارت سوخت به کارت بانکی چیست؟

رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و مصر/ عبدالعاطی در جریان روند مذاکرات ایران و آمریکا قرار گرفت

بارندگی در راه است/ آسمان این استان ها بارانی می شود

سعید اویسی درگذشت

لغو پاسخ

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • ویژه 8 اسفند 1404

    هشدار زیدآبادی درباره اتحاد مودی و نتانیاهو؛ هند که روزگاری پیشتار حمایت از حقوق فلسطینی‌ها بود امروز رهبرش در کنست اسرائیل از تل آویو تمجید می‌کند!

  • دیگر 8 اسفند 1404

    روایت آکسیوس از تخلیه سفارت در سرزمین‌های اشغالی/ تنش ایران و آمریکا به نقطه جوش رسید؟

  • غير مصنف 8 اسفند 1404

    امضایی که به خاطر کتک خوردن یک خدمتکار تغییر کرد!

  • گزارش 8 اسفند 1404

    خبر خوش برای بازنشستگان/ زمان واریز عیدی مشخص شد

  • یاداشت روز 8 اسفند 1404

    آرایش نظامی آمریکا همزمان با مذاکرات | فاصله تهران – واشنگتن در محورهای اختلافی کم شد؟

  • فرهنگی 8 اسفند 1404

    پشت‌پرده شروط جدید واردات خودروهای کارکرده‌ها

جدیدترین مطالب

  • هشدار زیدآبادی درباره اتحاد مودی و نتانیاهو؛ هند که روزگاری پیشتار حمایت از حقوق فلسطینی‌ها بود امروز رهبرش در کنست اسرائیل از تل آویو تمجید می‌کند!
  • روایت آکسیوس از تخلیه سفارت در سرزمین‌های اشغالی/ تنش ایران و آمریکا به نقطه جوش رسید؟
  • امضایی که به خاطر کتک خوردن یک خدمتکار تغییر کرد!
  • خبر خوش برای بازنشستگان/ زمان واریز عیدی مشخص شد
  • آرایش نظامی آمریکا همزمان با مذاکرات | فاصله تهران – واشنگتن در محورهای اختلافی کم شد؟
  • پشت‌پرده شروط جدید واردات خودروهای کارکرده‌ها
  • هدف از اتصال کارت سوخت به کارت بانکی چیست؟

پربازدیدترین ها

  • بازدید: 181 پیروان مصباح یزدی که پیش از حوادث دی ماه خود را مدافع حقوق مردم معرفی می‌کردند، حالا با زبان خشونت تهدید می‌کنند/این رفتارها برای چیست؟
  • بازدید: 177 پیش‌بینی قیمت‌ مسکن در سال 1405
  • بازدید: 157 قصد اخاذی ما کذب محض است/ قصدمان برای مصاحبه این بود که چنین اتفاقاتی برای هیچ زنی نیفتد
  • بازدید: 157 توییت معنادار ظریف با شعری از سعدی + عکس
  • بازدید: 156 زمان خاکسپاری پیکر عنایت بخشی اعلام شد
  • بازدید: 154 آرایش نظامی آمریکا همزمان با مذاکرات | فاصله تهران – واشنگتن در محورهای اختلافی کم شد؟
  • بازدید: 153 روایت آکسیوس از تخلیه سفارت در سرزمین‌های اشغالی/ تنش ایران و آمریکا به نقطه جوش رسید؟

دسترسی سریع

  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram